T: +46(0)346 197 40 - M: info@fakon.se

Jobba hos oss

Falkenbergs Konvertering AB är specialiserade på arkning av rullar åt pappers- och kartongbruken. I vårt logistikflöde konverteras, kvalitetskontrolleras och paketeras råmaterialet vi lagerhåller som sedan levereras direkt ut till slutkunder i hela Europa.

Bolaget har ca 15 anställda och beräknar omsätta ca 20 mSEK 2017.

Produktionschef

I rollen som produktionschef ansvarar du för att leda och utveckla produktionen som idag består av 11 medarbetare. Ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa ett arbetsklimat där team såväl som enskilda medarbetare vill göra sitt bästa står i fokus.

Du är ansvarig för det dagliga arbetet med utveckling och genomförande av åtgärder, som bidrar till att hela tiden förbättra prestandan. LEAN och ständiga förbättringar är för dig självklart och en del av din vardag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med dina medarbetare säkerställa kundnöjdhet och att uppfylla fastställda mål samt att skapa och genomföra verksamhetsförbättringar för att öka effektiviteten och sätta mål med kundens bästa i fokus.

Kommunikation med övriga funktioner i bolaget är viktigt så att resurser och kompetens kan samordnas på bästa sätt. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig med god helhetsförståelse som tycker om att arbeta aktivt med dina medarbetare mitt i verksamheten och som stimuleras av att ständigt effektivisera och göra saker ännu bättre. Du har minst några års erfarenhet av arbetsledande befattning inom tillverkande industri. Du har erfarenhet av att framgångsrikt driva förbättringsarbete och stimuleras av att driva igenom förändringarna tillsammans med din grupp.

Som person är du nyfiken, prestigelös och förändringsbenägen. Du har lätt för att fatta beslut och starta aktiviteter och du leder, motiverar och följer upp dina medarbetare på ett sätt som engagerar. Det är självklart för dig att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar och du är duktig på att planera och organisera, och styra mot målen.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Vice VD Andreas Larsson, 0346-19740.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast 20 Oktober. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser framemot din ansökan!

Maila din ansökan till andreas@fakon.se

 

Contact

Falkenbergs Konvertering
Vindåkersvägen 3
SE-311 50 Falkenberg

Tel: +46(0)346 197 40.
Mail: info@fakon.se
Web: www.fakon.se

Back to Top
MENU